6.5.2024
Juuso
Osterivinokaspossupasta, 2 annosta
Ainekset
2 annosta valitsemaasi pastaa (spagetti toimii hyvin)
1 sipuli
2 - 3 valkosipulinkynttä
200g osterivinokkaita
200g korkea rasvaista porsaanlihaa tai pekonia
20g voita
Loraus oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Valmistelu
Pilko sipuli pieniksi paloiksi ja hienonna valkosipulinkynnet.
Pilko sienet ja possu pieniksi paloiksi (sellaisiksi, että muutama pala sopii hyvin suuhun).
Kokkaus
Keitä pasta mieltymyksesi mukaan, lisää suolaa veteen.
Lisää voi keskilämpöiselle paistinpannulle.
Lisää sipulit ja paista 3 minuuttia.
Lisää sieni- ja possupalat sekä suola ja pippuri maun mukaan ja paista noin 6 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin ruskean värin.
Lisää hieman pastavettä pannulle muiden aineksien kanssa (noin 2 mm pannun pohjalle).
Haihduta pastavedestä noin puolet pois.
Sekoita pasta pannulla olevien ainesten joukkoon.
Lisää valkosipuli ja loraus oliiviöljyä, ja paista vielä 1 minuutti.
Nauti hyvästä ruoasta!