Reseptiohje

blog banner
6.5.2024
Juuso

Osterivinokaspossupasta, 2 annosta

Ainekset

2 annosta valitsemaasi pastaa (spagetti toimii hyvin)

1 sipuli

2 - 3 valkosipulinkynttä

200g osterivinokkaita

200g korkea rasvaista porsaanlihaa tai pekonia

20g voita

Loraus oliiviöljyä

Suolaa

Mustapippuria

Valmistelu

Pilko sipuli pieniksi paloiksi ja hienonna valkosipulinkynnet.

Pilko sienet ja possu pieniksi paloiksi (sellaisiksi, että muutama pala sopii hyvin suuhun).

Kokkaus

Keitä pasta mieltymyksesi mukaan, lisää suolaa veteen.

Lisää voi keskilämpöiselle paistinpannulle.

Lisää sipulit ja paista 3 minuuttia.

Lisää sieni- ja possupalat sekä suola ja pippuri maun mukaan ja paista noin 6 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin ruskean värin.

Lisää hieman pastavettä pannulle muiden aineksien kanssa (noin 2 mm pannun pohjalle).

Haihduta pastavedestä noin puolet pois.

Sekoita pasta pannulla olevien ainesten joukkoon.

Lisää valkosipuli ja loraus oliiviöljyä, ja paista vielä 1 minuutti.

Nauti hyvästä ruoasta!